Programati o sedinta foto!

0722 779 437 adina@ghemotocfotostudio.ro

Buna, eu sunt Adina Barbu si ma bucur tare mult ca ai ajuns pe site-ul meu! Iar daca ai ajuns aici, sunt sigura ca iti doresti o sedinta foto profesionala pentru tine sau familia ta si vrei sa afli mai multe lucruri despre mine.

Ghemotoc Foto Sudio a luat nastere din cele doua pasiuni ale mele: fotografia, pasiune de o viata si copiii, cu adevarat pasiune de aproape 8 ani.

Fotografia pentru mine reprezinta, asa cum am zis, pasiunea de-o viata. De mica ma stiu cu aparatul de fotografiat in mana, imi placea sa fotografiez peisaje si animale, mai mult decat atat eu eram cea resposabila cu fotografiile in grupul de prieteni.  Pasiunea se mosteneste de la tata, care la fiecare moment cheie imi facea fotografii, pe care le pastrez si in ziua de azi si ma bucur de ele. Si acum imi amintesc cu drag  momentele magice in care asistam la developarea filmului si imprimarea imaginii pe hartie in camera creata special de tatal meu. Daca lui nu i-ar fi placut fotografia, astazi as fi avut foarte putine amintiri cu mine din acea perioada.

Cand cele doua fete ale mele au venit pe lume, m-am inarmat cu primul meu aparat foto semi-profesional. De atunci, am inceput sa imortalizez toate evenimentele cheie din viata noastra. Incet-incet mi-am dat seama ca vreau mai mult, vreau sa le creez si altora amintiri si asa am inceput sa studiez mai bine fotografia participand la cursuri de tehnica fotografica si editare si la workshopuri specializate pe fotografia de nou-nascut si familie. Intr-un final a  luat nastere studioul meu in care te astept cu drag.

Adina Barbu